"VIZIT biedt zowel vormingen aan voor bedrijven & organisaties als voor particulieren.

Hierbij streven wij steeds naar een vormingsaanbod op maat."


Wij willen onze expertise graag met u delen en bieden daarom vormingen aan op maat van diverse vragende partijen: de gezondheidssector (huisartsen, geneesheer-specialisten, ...), het onderwijs (scholen, directies, leerkrachten, ouderverenigingen, ...), het beroepsveld (paramedici, revalidatiecentra, rusthuizen, ...), bedrijven/organisaties die willen inzetten op psychosociaal welzijn van hun medewerkers.

In eerste instantie richt VIZIT zich op vormingen in kader van psycho-sociaal welzijn en preventie & aanpak van burn-out. In kader van burn-out beschikken wij tevens over een aanvullend aanbod met persoonlijke coaching, yoga, lachsessies en/of teambuilding. 

De vormingen gaan bij voorkeur door in ons eigen vormingscentrum te Veurne, maar kunnen indien gewenst ook op locatie of in uw eigen bedrijf/organisatie doorgaan. 

Voor vorming op maat van uw voorziening/bedrijf/organisatie richten wij ons op de vraag van de klant. Afhankelijk van de vraag, duur, grootte van de groep en locatie, maken wij vervolgens een offerte op maat. 


Naast vormingen/training bieden wij eveneens

intervisie & supervisie aan. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.